Портфолио

                  Новости компании

                  11.04.2013

                  11.04 для всех и каждого добавлены новые классные работы РА "ТР-Студио"

                  08.04.2013

                  ТРЦ "Метрополис"

                  Архив новостей
                  

                  Конкурс «Діти за чисту енергію»

                  24.12.12



                  21 грудня в Театрі юного глядача пройшла п’ята щорічна виставка-презентація робіт-учасників Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Діти за чисту енергію». На виставці було представлено близько 200 тематичних робіт з усіх регіонів України.

                  Виставку відкрив Голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Микола Пашкевич: «Цього року наш конкурс дещо унікальний. Вперше, за роки його проведення, діти не тільки малювали, а й спробували свої сили у виготовлені реально діючих макетів вітряків, будинків з сонячними панелями, енергоефективних освітлювальних пристроїв. Окрім цього, учасники попрактикувались у мистецтві фотозйомки. Й знаєте, результат вражаючий. Барвисті та яскраві фото, цікаві макети, надзвичайно креативні малюнки”, зазначив він.

                  Коментуючи роботи Голова Агентства зауважив, що в Україні надзвичайно талановиті, здібні, обдаровані діти, які обізнані в серйозних та нагальних проблемах сьогодення. «Вони усвідомлюють, яку загрозу для суспільства несе необачне використання традиційних енергоресурсів, знають, які альтернативні та відновлювані джерела енергії варто використовувати та як заощаджувати на енергозбереженні», сказав М.Пашкевич.

                  Після урочистих промов – церемонія нагородження. Серед найкращих -унікальний макет діючого млина 10-річного Сергія Тишковця з Полтавщини; миловидний макет еко-будинку «Вітру й сонця вистачить на всіх» 13-річного Івана Брича зі Львівщини; декоративний виріб «Ламповий бонсай» 10-річної Вікторії Франчук з Луцька, макет млина Микити Чорноштана з Житомирщини, макет «Енергія природи – дорога в майбутнє» Олександра Вербовського з Чернівців, «Енергоефективной будиночок» Юлії Павлюк з Луцька,

                  Загалом цінні подарунки та заохочувальні призи отримало майже півсотні школярів. Проте на цьому сюрпризи для юних енергозберігачів не закінчилися. Професійні актори Театру юного глядача підготували для переможців та учасників унікальну тематичну інтермедію з питань енергоефективності та енергозбереження, ряд веселих вікторин та конкурсів.

                  Конкурс та Виставка пройшли за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

                   

                  Источник: http://saee.gov.ua/archives/3593#more-3593

                  Все новости